Termeni si conditii de utilizare

La accesarea, navigarea sau folosirea in orice alt mod a acestui site acceptati, fara limitari sau restrictii, termenii si conditiile de utilizare expuse in continuare. Acest site va fi folosit exclusiv pentru uzul dumneavoastra si cu conditia respectarii dreptului de proprietate intelectuala. Nu aveti dreptul sa modificati, schimbati, distribuiti, vindeti sau sa transmiteti nicio informatie continuta sau copiata de pe acest site, inclusiv dar fara a se limita la texte, imagini, grafica indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activitati. Aceste reguli sunt obligatorii pentru toti utilizatorii site-ului, Avanti SRL garantand, in aceste conditii, un drept neexclusiv, netransferabil si limitat, de accesare si utilizare a acestui site.

Modificarea acestor termeni si conditii de utilizare

Avanti SRL isi rezerva dreptul de a revizui acest termeni si conditii de utilizare prin actualizarea acestei pagini in orice moment si fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Termenii si conditiile de utilizare in viguare sunt cei afisati pe site. Vizitarea periodica a acesti pagini va ofera posibilitatea de a lua la cunostinta de orice modificare survenita cu privire la acesti termeni si conditii, dumneavoastra fiind unicii raspunzatori de cunoasterea si conformarea la noile prevederi si modificari ce pot aparea. In caz de neconformare ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termeni si conditii de utilizare, sau orice alte prevederi relevante din legislatia in vigoare.

Dreptul de proprietate asupra continutului acestui site

www.avanti-sibiu.ro este o proprietate Avanti SRL, cu sediul social pe Str. Frezorilor nr. 1-3, Sibiu, inregistrata la ORC cu J32/23/1993, CUI: RO3238660, Capital social: 10.172 RON

Toate materialele reproduse pe acest site, incluzand, dar fara a se limita la informatii, texte, grafica, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum si marci inregistrate reprezinta continutul acestui site ca fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la marci si proprietatea intelectuala, cu exceptia unei stipulatii exprese contrare existente pe acest site. Folosirea de catre dumneavoastra a continutului site-ului constituie o acceptare a acest conditii si va obliga la respectarea acestora. Este interzisa modificarea, copierea, reproducerea, descarcarea, transmiterea sau distribuirea acestui continut in orice modalitate cu exceptia cazurilor permise de conditiile de utilizare sau cu consimtamantul expres si prealabil al proprietarului acestui continut.

Marci inregistrate

Marcile inregistrate si logo-ul de pe acest site si alte site-uri afiliate, sunt, sub rezervarea unei stipulatii contrare exprese, proprietatea Avanti SRL si a partenerilor Avanti SRL. Ele sunt protejate de catre Legea Marcilor Inregistrate si de catre tratate internationale, iar reproducerea si folosirea lor neautorizata vor atrage dupa sine pedepsirea conform legilor in vigoare. Toate drepturile rezervate. Legea dreptului de autor si tratatele internationale protejeaza acest site. Nimic din acest site ori din site-urile afoiliate nu poate fi reprodus sub nicio forma si in niciun fel fara o permisiune in prealabil scrisa de Avanti SRL. Reproducerea neautorizata a acestui site si a celor afiliate, ori a oricarei parti componente va atrage dupa sine pedepsirea conform legislatiei in viguare.

Disculpare de garantie

Avanti SRL a realizat acest site ca un serviciu cu scop exclusiv informativ. Transmiterea acestor informatii nu creeaza nici un fel de relatie contractuala cu Avanti SRL. Nu trebuie sa actionati in temeiul informatiilor oferite de acest site fara a cere asistenta specializata de la Avanti SRL. Desi Avanti SRL a incercat sa mentina informatiile, software-ul si alte servicii cat mai curate, acest site poate contine erori si omisiuni pentru care nu ne asumam nici o responsabilitate. Materialele si continuturile de pe acest site sunt furnizate fara nici un fel de garantie. Avanti SRL nu este responsabila pentru nici o pierdere de tip hardware, software sau de fisiere, cauzate de folosirea site-ului. Prin urmare, Avanti SRL nu ofera nici o garantie ca site-ul, produsele sau serviciile furnizate pe site, de catre Avanti SRL sau in numele companiei Avanti SRL, inclusiv produsele gratuite, vor indeplini cerintele dumneavoastra, nu vor fi intrerupte, vor fi sigure, fara erori sau ca site-ul sau serverele folosite de Avanti SRL nu au virusi si sunt pe deplin functionale sau curate.

Parteneri